Automatisk och smidig grind

Kobac Elektriska AB

Välkommen till oss på Kobac Elektriska AB! Precis som vårt namn antyder är vi ett företag med elektricitet som vår stora specialitet. Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av tjänster relaterade till just det. Det inkluderar bland annat elinstallationer, inklusive sådana av säkerhetslösningar, samt data- och teleinstallationer.

Låter detta intressant? Tveka i så fall inte på att vända dig till oss. Vi rekommenderar dig att ringa oss för att kunna nå oss så fort som möjligt, men om du inte har bråttom går det förstås lika bra att skriva till oss. Det kan du göra genom att använda något av kontaktformulären här på sidan. Vi blir lika glada över att få höra från dig vilken metod som du än väljer att ta kontakt med oss på.

Vår personal

Vår personal här på Kobac Elektriska AB består av elektriker och tekniker med rätt utbildning, rätt certifiering och lång erfarenhet som verksamma inom branschen. Det gör dem till ett mycket skickligt gäng som alltid kan ge dig bästa möjliga hjälp med din elektricitet. Detta är fallet oavsett vilken typ av ärende det rör sig om så länge det är el-relaterat. Vi är också ett glatt och socialt gäng som du alltid kan förvänta dig ett mycket trevligt bemötande från. Du som vänder dig till oss för hjälp med ditt el-ärende kan helt enkelt räkna med en genomtrevlig kundupplevelse från början till slut!

Automatisk och hållbar grind

Vi är baserade i Solna

Vi på Kobac Elektriska AB har vårt kontor i Solna. Vår exakta adress är Wiboms Väg 25, och vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholmsregionen. Bara för att vi är baserade i just Solna behöver du som kund alltså självklart inte heller vara det. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig var i Stockholm med omnejd som du än bor eller verkar någonstans. Du är välkommen till att höra av dig till oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify