Kobac Elektriska AB

Välkommen till oss på Kobac Elektriska AB! Precis som vårt namn antyder är vi ett företag med elektricitet som vår stora specialitet. Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av tjänster relaterade till elektricitet. Detta inkluderar bland annat elinstallationer, säkerhetslösningar, samt data- och teleinstallationer. Låter det intressant? Tveka i så fall inte på att vända dig till oss. Vi återkommer till dig så snart vi kan!

Vår personal

Vår personal här på Kobac Elektriska AB består av elektriker och tekniker med rätt utbildning, rätt certifiering och lång erfarenhet. Det gör dem till ett mycket skickligt gäng som alltid kan ge dig bästa möjliga hjälp med din elektricitet. Vi är också ett glatt och socialt gäng som du alltid kan förvänta dig ett mycket trevligt bemötande från.

Vi är baserade i Solna

Vi på Kobac Elektriska AB har vårt kontor i Solna. Vår exakta adress är Wiboms Väg 25, och vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholmsregionen. Du är välkommen att höra av dig till oss redan idag!